Мечта
Да вярваш сляпо в туй, що чезне в пустите поля на твоята душа,
и не просто да гледаш, а очите си да смееш да дариш,
там своето сърце във жертва да оставиш,
а разума навеки да забравиш.
Е, щом това ти сториш, друже,
прав ще бъдеш, за да кажеш, че имаш ти МЕЧТА.
© Владимир Василев Всички права запазени