13.03.2009 г., 8:50 ч.

Мечта, Черно, Обвивка, Промяна 

  Поезия » Друга
532 0 2

 Мечта

 

Ако ме няма месец тук,

и дори година ме няма,

дали тогава ще си друг,

може би ще бъдем двама...

... каква мечта...

 

Черно

 

А слънцето грее в косите ми,

пиша безсмислени неща...

Черни не са очите ми,

но черно е в мойта душа.

 

Обвивка

 

И обвива ме някаква песен

тъжна, раняваща, убиваща,

с клавишите чупя без звук

пианото ново - старата песен.

 

Промяна

 

И някаква промяна си търся,

за да премина през тръните...

Всичко да променя ще мога,

но не и любовта в себе си...

 

.........глупости

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??