11.12.2011 г., 0:14 ч.

Мечта ли е? 

  Поезия » Любовна
818 0 12



МЕЧТА ЛИ Е?



Ако в безсънно дълга нощ, мечтаейки, 
се озовеш във приказна градина,
огледай се в разлистения розов цвят -
там моята усмивка ти ще видиш.
Ако в тегобата на ден съдбовен
поискаш някой с топлина да те облее -
огледай се - ще видиш как
сърцето ми за тебе грее.
Ако във миг единствен на сбъднатост
се взреш в душата си -
ще разбереш - дошла е Любовта
на дните ти, и аз съм пак до тебе.
Хвърли без страх самара тежък,
огънал се от неизброими земни грижи.
Огледай се - и виж жената,
с която теглиш на живота впряга,
но не забравя да ти се усмихне.

2011-06-17




© Хрис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??