14.03.2009 г., 14:02 ч.

Мечта ли е търсената любов 

  Поезия » Любовна
790 0 3

 

 


Мечтата ми беше една -
да имам човек до мен,
с когото да живея и в беда
и да се чувствам все по-добре на утрешния ден.

Искам да намеря човек,
приятел, любим,
който винаги да е нащрек.
И да бъде за другите неустоим.

Желая сродна душа,
с която в едно да живея.
Но сега само тъжа,
защото ден след ден греша.

Не намерих досега
това, което искам, сънувам, желая.
Имаше някаква искра
но се оказа грешка и тя.

Лутам се още от камък на камък,
взирам се в тъмното.
Търся те, но всеки опит е още по-жалък,
показва ми другата страна, грозното.

Засега това си остава
желание, порив, игра.
И животът бавно си минава,
а това си остава моята мечта.

© Гергана Дойчинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила, след много лутания и още повече грешки, ще откриеш желания човек. И повярвай ми... Тогава ще усетиш истинското щастие и ще видиш как света става различен . Просто всеки трябва да извърви дългия път към това щастие. Пожелавам ти успех
  • мерси. Дано грешките си заслужават
  • За да откриеш правилния, първо трябва да сгреших! Успех в грешките!!!
Предложения
: ??:??