24.11.2007 г., 8:39 ч.

Мечта... поредна 

  Поезия » Любовна
744 0 3

Превърнах те в поредната мечта –

спонтанно, искрено и без причина.

Превърнах се в измислена жена,

копнееща мечтата си да има.

 

Желаех те във моята мечта

тъй плътски, силно, диво…

Желаех си да ги приспя

желанията – с чаша вино.

 

Мечтаех те красив до мен,

до голото ти тяло да заспивам…

Мечтаех си да няма ден,

мечтата, в който да убивам.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??