30.09.2005 г., 3:53 ч.

Мечта - реалност 

  Поезия
1320 0 1

Влюбена съм в любовта, защото...
срещна ме със моята любов,
влюбена съм в теб, любими, защото...
ти посрещна ме с любовен зов.
И така почувствах ви и двама...
и теб, любими, пък и теб, любов,
и усетих истинската драма
на изпразнен от любов живот.

Как да ви благодаря, не зная
и двама ви приех с любов,
Не, не искам да призная,
че превърнах се във нечий роб.
Изпълнена с любов мечтая
да остана влюбена до гроб
в светлината на безкрая
заедно с теб, любими и със теб, любов!

© Тони Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??