28.11.2010 г., 11:03 ч.

Мечтаеш ли 

  Поезия » Любовна
803 0 2

Мечтаеш ли?

Защото аз мечтая.

Мечтаеш ли, щом затвориш уморено очи?

Мечтаеш ли, когато мен ме няма,

да ме прегърнеш и и целунеш ти?

Мечтаеш ли, когато си самичък?

Мечтаеш ли за нашите мечти?

Мечтаеш ли, защото аз мечтая

как един ден завинаги до мен ще си ти.

Мечтаеш ли, преди да заспиш?

Мечтаеш ли  в съня ти да се появя?

Мечтаеш ли, защото аз мечтая

за деня, в който до тебе ще заспя.

Мечтаеш ли, когато аз ти липсвам?

Мечтаеш ли да съм до теб и в края на деня?

Мечтаеш ли, защото аз мечтая да съм до теб и на сутринта.

Мечтаеш ли за моята усмивка?

Мечтаеш ли за моята милувка?

Мечтаеш ли, защото аз мечтая за най-нежната ти целувка.

Мечтаеш ли, когато те боли?

Мечтаеш ли в трудните ти дни?

Мечтаеш ли, защото аз мечтая за най-щастливите ни дни.

Мечтаеш ли да те обичам?

Мечтаеш ли до тебе винаги да съм аз?

Мечтаеш ли – аз също за това мечтая.

Но знаеш ли?

Най-голямата ми мечта се сбъдна,

когато аз и ти станахме НАС.

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??