19.05.2009 г., 6:03 ч.

Мечтание 

  Поезия » Любовна
613 0 1

Обичам те, искам да го знаеш,
тайничко за теб копнея.
Любовта ми нека опознаеш
и не ме лишавай ти от нея!

Затварям очи и тебе те виждам
висок, елегантно красив.
В мечтите картина рисувам,
две тела прегърнати - о, миг щастлив!

Прекрасен си в моите видения,
там цари мир и доброта.
Рисувам с усмивка своите творения
и всичко се превръща в светлина.

Обичам те, но как да ти го кажа,
стоя пред теб като уплашено дете,
скъпи, дай ми ти възможност да докажа
как обича истинско сърце!

© Руми Пан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??