5.02.2010 г., 11:40 ч.

Мечтание 

  Поезия » Любовна
589 0 1

Бъдещето е мъгла във мрака
Пътя си аз търся пълзешком
Безпощадната съдба ме чака
Сам и празен да стоя във моя дом

Бяла чайка плува смело над вълните
Сред сияние от бяла пяна и безкраен хоризонт
Чакам вест с надежда да получа сред мечтите
Да пристигне чудната принцеса и заеме своя трон

С жаден поглед във очите сини ще погледна
Чувства скрити ще потърся да открия
И намеря ли ЛЮБОВ ръце към нея ще протегна
С чувствена целувка устните ù ще опия

Аз към силната си гръд ще я притисна
Времето да запечата този миг
Вятър във косите наши морски пясък пръсна
И усмивка лъчезарна замени тъй тъжния ми лик

© Коцето Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • любовта ще дойде,когато най-малко я очакваш!!! не я търси ,тя сама ще те намери
Предложения
: ??:??