Мечтая ти да дойдеш – млада,
да пристъпиш тихо във нощта,
да ме обсебиш без пощада,
когато все още недогоряла е свещта
Защото, утре като се събудя,
ще бъдеш само ти далечен сън
Ах, как не искам да загубя
това мечтание, когато съмне вън
29.06.2003г.
© Деян Антонов Всички права запазени