2.05.2012 г., 9:39 ч.

Мечтата на всяка жена 

  Поезия » Любовна
986 0 0

Полето, небето, цветя и гори.

Пясъкът, морето и сини вълни.

Всичко се влива в картина една.

Това е мечтата на всяка жена.

 

Пламък в очите и силни ръце.

На нежното рамо полагаш лице.

Затваряш очи и си мислиш сега.

Това е мечтата на всяка жена.

 

Да има до себе си мъж надарен.

Той да я радва с мил поглед влюбен.

Да може той всички неща на света.

Това е мечтата на всяка жена.

 

Любов, прегръдка, целувката страстна

някога прави жената опасна.

Но там, в леглото – след всичко, сега.

Това си мечтае всяка жена.

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??