30.08.2016 г., 21:56 ч.

Мечтател... 

  Поезия » Любовна
998 1 3

 

 

Думи на мечтател

се съдържат в тази песен, 
и дела, които ти казват, 
че си моята нежна, истинна
сбъдната и безрезервна обич... 



 

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??