26.11.2006 г., 21:16 ч.

Мечтателка 

  Поезия
679 0 1
-Мечтателка-

Понякога обичам да мечтая
да сънувам със отворени очи
на хората в очите да гадая
лъчи на щастие дали във тях блести.

И често уж сама съм
и дни наред човек около мене няма
но спомен и мечти са моите другари
и не ги предавам аз,
че те са силата във мен
те дават ми копнежа за живота,
усмивката за утрешния ден.

Не ще предам ги аз,
мечтателка от малка
нарамила аз своята съдба,
да не живея тук, сега,
а полетяла
с копнежите за утрешния ден
и любовта.

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мечтай! Така изпълмат се със смисъл дните!
    Без тях и наште праотци живяли биха още в пещерите!

    Поздрав и усмивки!
Предложения
: ??:??