9.08.2006 г., 18:27 ч.

Мечтая 

  Поезия
1246 0 7

Мечтая да бъда луна,

деца да ми бъдат лъчите,

изгряла красиво в нощта,

да давам криле на мечтите.

 

Мечтая да бъда дъга,

като дъжд да измивам сълзите,

родена от миг красота,

надежда да бъда в душите.

 

Мечтая да бъда море,

от усмивки да бъдат вълните,

като приказно синьо небе,

да изпивам сивотата на дните.

 

Мечтая да бъда звезда,

да не бъдат самотни душите

и да падна спокойно в нощта,

за да мога да сбъдна мечтите.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??