15.03.2008 г., 10:21 ч.

Мечтая да съм това, което бях 

  Поезия » Любовна
1299 0 3
Знаеш ли? Аз много те обичах!
И днес аз може би все още те обичам.
Но ти изтръгна всичко хубаво от мен
и остави рани, от които толкова боли...

А бях щастлива преди тебе, макар и без любов.
Бях чисто и невинно цвете...
А днес сълзите ми текат.
Вече цвете съм, но без листенца!

Обичах те и искам пак да мога да обичам,
но не теб, а някой друг!
Мечтая да съм пак щастлива.
Да не съм това, което съм сега!

Мечтая да съм това, което бях,
когато мечтаех да преживея
това, което вече преживях!


Посветено!!!

 

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??