17.02.2022 г., 18:47 ч.

Мечтая да ти подаря Мечта 

  Поезия
688 7 7

Мечтая да ти подаря  мечта!
Малка като камъче мъниста,
искряща от очите Светлина,
за сърцето Енергия лъчиста.

Мечтая да сътворим мечта!
Благодат от тиха, бяла нежност,
свеж озон спомен от дъжда,
изпълваща Душата, зареждаща  копнежност.

Поднасям ти за теб от мен мечта!
Малка, щура, необяздена Вселена,
със звезден прах наситена дъга
Любов благословена... и споделена!


 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??