11.10.2017 г., 12:28 ч.

Мечтая ви 

  Поезия » Друга
768 0 4

/на дъщерите ми/

 

 

Дойде тук самичка,

малка, желана.

Дарихме се с обич,

нарече ме  "мама".

Избра ме сред всички,

значи си ..моя,

тъй както аз съм

завинаги твоя...

 

Сега си голяма,

умна, красива.

С живота се бориш,

живота стихия.

Днес ди далече....

не толкова моя.

Но аз съм завинаги

тооолкова твоя !!

Все още си моето

малко момиче..=

Все тъй те мечтая!!!

Все тъй те обичам!!!

© Христина Дренска Всички права запазени

Когато децата ни поемат своя път, а ние ги мечтаем... както от първия ден :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??