21.07.2019 г., 3:56 ч.

Мечти 

  Поезия » Философска
805 4 0

Събудих ли се?

Или още спя, 

                     не зная. 

Отворих ли очи

да видя пак света?

В лъжи ли стъпвам?!

Идва ли им края?

Нима успях да си простя?!

 

В какво се превръщат мечтите ни?

Малки черни щурчета

пеят навън. 

В какво се превръщат мечтите ни?

В кратък сън?

Само сън?!

Но всъщност какви са

                                   мечтите ни...?!

 

                                   2001

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??