18.12.2013 г., 21:50 ч.

Мечти 

  Поезия
418 0 1

когато са
повече
от една
мечтите
обикновено
се разделят
ти ще си меч
аз ще съм ти

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??