27.07.2005 г., 7:19 ч.

Мечти 

  Поезия
922 0 2

Някога видя ли такава красива нощ

кога аз можех почти да целуна звездите 

те заблестяха така ярко

Когато аз те виждам да се усмихваш

продължавам напред

Никога няма да искам да пропусна това

Защото в моята любов аз знам какво е

Това е това, което мечтите са направени

Аз пристигнах

Някъде аз принадлежа

Някога  чудиш  ли се за какво е животът?

Ти можеш да търсиш светът и никога да не го намериш

Трябва да прекосиш океаните

Щастието е сега загадка то е тук и сега то е с теб и мен

Отвори си очите

Извикай към небесата

ОБИЧАМ ТЕ!!!



 

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??