21.10.2010 г., 17:23 ч.

Мечти 

  Поезия » Философска
380 0 0

- Как се живее без мечти?
- Един толкова лесен и в същото време толкова труден въпрос...

Като човек, застанал посред нощ пред стената на една безизходна улица,

наблюдаващ тухлената фасада, през която не може да мине...
Самотата те разяжда отвътре... празнотата в душата ти те оставя без сили...
отслабваш, искаш ново начало...

искаш да върнеш мечтите си обратно, но не можеш.
Сякаш се преобръща целият живот, искаш да изкрещиш НЕЕ!... но не можеш.
Всички те наблюдават, мислейки си, че не струваш... полудяваш...
Но само ти знаеш какво ти е отвътре... ти си изгубилият играч,

ти си нараненият принц, ти си самотният бедняк, търсещ спасение.

© Айлин Ебазер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??