21.05.2007 г., 13:20 ч.

Мечтите  

  Поезия
597 0 12

Мираж или съдба,
каквото е писано -
ще стане някога,
рано или късно, ще видиш!


Мечтите ще се сбъднат -
всичките реалност ще са.
Сега е малко трудно
с надежди само да живеем...


Само миг почакай!
Не прибързвай от тях
ти да се отказваш - забрави!
Нетърпението е лош съветник...


Човек голям е,
колкото мечтите му са.
А ти ще си истински човек,
ако дерзаеш да се сбъднат те!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??