6.12.2007 г., 14:14 ч.

Мечтите си опитвам да си върна 

  Поезия
677 0 22

Забравила съм да мечтая

и хубавото вече не зачитам.

Да не преча на никого се старая

и себе си понякога отричам.

 

Обладана от тревоги,

мечтите ми бяха все опора.

Но различия жестоки,

ме прегазиха безмълвно.

 

Опитвах се да се забравя

и да се счупя на парчета,

но болката у мен остава

сливайки се с вечност.

 

Замислям се накрая

и мечтите се опитвам да си върна,

че в живота тежко е,

да съм сама, когато се обърна.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??