14.12.2007 г., 9:08 ч.

Медуза 

  Поезия » За деца
1766 0 10

Tази хремава медуза -
белобуза, стъклобуза,
уж чадър й е главата,
пък е мокра до краката,
снощи кихна без да иска,
цялото море разплиска!

 

 

1994

П. п. Това е първото ми стихче

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??