Само пепел в душата сега е останала -
спомен от всички отминали дни.
Лека, сива пепел - да, това е останало -
но ще се разпилее и тя бавно в идните дни.
Върху жарава, угаснала отдавна -
танцуват моите мисли в нощта,
а чувствата - разделени по равно -
се лутат през дъжд и дъга...
© Вечерница или Зорница Всички права запазени
танцуват моите мисли в нощта,
а чувствата - разделени по равно -
се лутат през дъжд и дъга... "
БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!