6 ene 2008, 14:10

Между дъжд и дъга 

  Poesía
863 0 20
 

 

Само пепел в душата сега е останала -

спомен от всички отминали дни.

Лека, сива пепел - да, това е останало -

но ще се разпилее и тя бавно в идните дни.

 

Върху жарава, угаснала отдавна -

танцуват моите мисли в нощта,

а чувствата - разделени по равно -

се лутат през  дъжд и дъга...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??