27.12.2015 г., 13:01 ч.

между мен и теб 

  Поезия » Любовна
258 0 0

Между мен и теб

върху  гроба на любовта ни

цъфти цветето на забравата.

 

Между мен и света

върху  праха на надеждата

разпилян е буренът на отчаянието.

 

Между мен и утре

върху екрана на неизвестното

трепти знакът на съдбата !

© Юлия Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??