27 dic 2015, 13:01

между мен и теб 

  Poesía » De amor
260 0 0

Между мен и теб

върху  гроба на любовта ни

цъфти цветето на забравата.

 

Между мен и света

върху  праха на надеждата

разпилян е буренът на отчаянието.

 

Между мен и утре

върху екрана на неизвестното

трепти знакът на съдбата !

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??