13.06.2008 г., 10:04 ч.

Между мен и тях 

  Поезия » Любовна
512 0 2
Знам, пак ще има сложни обяснения,
пак ще чакам тежките  решения,
ще има упреци от хората странични
и от приятелите  тъй "обични".

За всичко пак ще съм виновна аз
и пак ще кажеш "Вече няма "нас"",
но помисли си аз ли лъжа или те,
поне веднъш послушаи своето сърце.

Сложи ограда между тях и мен
изживей наново първият ни ден,
когато бяхме само двамата - щастливи
свободни, верни, много диви.

                                       10. 06. 08 г.
                                        19:57 ч.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??