Пристигат празничните дни
с каляска от кристален лед,
с надежда да сме по-добри
и много щастие, късмет.
То всеки път е все така
и се повтаря, и повтаря –
За миг подаваме ръка,
а после всеки се затваря...
И всичко свършва в седем дни
между Наздраве и Честито,
в който само сме добри,
и тъй... до края ни на дните...
18.12.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени
Светли и красиви празници ти пожелавам.