21.07.2017 г., 8:18 ч.

Между Рая и Ада 

  Поезия » Любовна
565 0 1

       Между Рая и Ада

 

Душата ми, прогонена от Ада

при теб потърси малко топлина.

Сънувах те! Очаквах те, и страдах!

Не виждах Рая! Беше тъмнина.

 

Запалих свещ и тръгнах към безкрая.

Вървях напред, вървях към вечността.

Началото не търся, търся края

и малко обич! Малко светлина!

 

На кръстопът оставен и забравен

аз търся своя Бог и Сатана!

Аз търся огъня от теб запален

и болката, родена от жарта!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??