7.12.2015 г., 23:27 ч.

Между Редовете 

  Поезия » Друга
513 0 0

Между Редовете

 

За дрехите които обличаме.
За думите които изричаме.
За клетвите в които се вричаме.
За сълзите които изплакваме.
За бъдещето което извоюваме.

 

Знай, че...


Няма книга без корица!
Няма стих без глас!
Няма клетник без грях!
Няма мъдрост без болка!
Няма бъдеще без минало

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??