5.10.2014 г., 21:33 ч.

Меланхолично 

  Поезия » Бели стихове
564 0 1

Наблюдавам синевата

как танцуват облаците

Мисля за вратите

отключени с грешен ключ

Косите си отрязах

дъхът ми безчувствен и студен

разпиля се сред есенни листа

Сърцето ми затисна

камък, тежък, сив.

Аз съм празна отвътре

дом на призрачни мъгли

В празни стаи с вятъра говоря

приспивна песен шепне ми дъждът

© Нимфаеа Алба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??