17.04.2012 г., 22:23 ч.

Меланхолия 

  Поезия » Друга
488 0 2

Меланхолия

 

Тъга.

Акорд.

Сълза.

 

Стон.

Струна.

Блус...

 

Меланхолия

в китарно

безвремие.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??