22.07.2016 г., 22:51 ч.

Мелодия 

  Поезия
334 1 1

С радостни ноти ще пея за тебе,
с рими игриви ще пиша куплет,
в песен запята превръщаш деня ми
и порив за танц изригва във мен.

Мелодичен звън от кристални камбани,
 романтично пиано, сякаш не стихва.
Мелодия чувам в гласа ти обичен,
с ритъм влудяващ моята кръв.

Разпяваш сърцето с ласкави думи,
галантно отнасяш ме в приказен валс,
а после се впускаш в горящо фламенко,
изкъпвам се в музика напоена с любов.

Не спирай да свириш тази мелодия,
аз ще те слушам до сетния дъх,
в танц уникален сме сплели душите си,
така ще танцуваме и в следващ живот!

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??