29.05.2016 г., 9:42 ч.

Мелодия 

  Поезия » Друга
506 0 0

Нежна мелодия в ушите
И тръпки по цялото тяло.
Музика докосва душите
И слива се с тях в едно цяло.
 

Поредният стон на цигулка
и видът на безброй пиана
Ме подтикват в устремената люлка
Към безброй непознати места.
 

И люлея се все така във захлас
От хиляди нотни борби,
Тихо припявам мелодията с глас
И светът все по-розов звучи...
 

Ала сепва цигулката в сиво,
Уморено нотите спят.
Пианата заглъхват фалшиво
И е толкова грозен без звуци светът...

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??