10.05.2005 г., 0:35 ч.

Мен ще ми стига,че те има! 

  Поезия
1221 0 2

                                    

Дори у нищото ще те открия

и в цялост ще те претворя,

а после с приказна магия,

чрез тебе ще се преродя!

И тъй духът ми ще живее,

със тебе ще лети безбрежно,

по теб сърцето ще копнее,

открило рая в твойта нежност.

И в блян от сладка безграничност,

обляна в щастие незримо,

замряла в своя миг на вечност,

мен ще ми стига,че те има!

 

 

25.02.2005г.

© Даниела Иванова-Рибарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??