6.05.2016 г., 14:17 ч.

Менте 

  Поезия
390 1 0

МЕНТЕ

 

На никого лоша дума не каза.

И на никого тя не стори злина.

На нито един мъж, секс не отказа.

С добро сърце, беше тази жена.

 

Преспа с християни и мюсюлмани.

Преспа с даоисти и католици.

С всеки! Кой, където я хване.

Беше с шкембе и увиснали цици.

 

И всеки, от нея дар получаваше.

Сифилис, трипер или пък спин.

Раса, религия, не различаваше.

Мореше ги всички. Един по един.

 

Появи се внезапно. И изненадващо.

Без предупреждение и индикация.

С име сладникаво. И обещаващо.

Старата курва "Менте Демокрация".

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??