МЕНТЕ
На никого лоша дума не каза.
И на никого тя не стори злина.
На нито един мъж, секс не отказа.
С добро сърце, беше тази жена.
Преспа с християни и мюсюлмани.
Преспа с даоисти и католици.
С всеки! Кой, където я хване.
Беше с шкембе и увиснали цици.
И всеки, от нея дар получаваше.
Сифилис, трипер или пък спин.
Раса, религия, не различаваше.
Мореше ги всички. Един по един.
Появи се внезапно. И изненадващо.
Без предупреждение и индикация.
С име сладникаво. И обещаващо.
Старата курва "Менте Демокрация".
© Ник Желев Все права защищены