12.01.2018 г., 0:01 ч.

Мераци 

  Поезия » Хумористична
560 1 5

Дядо, търсиш ти любов,
но не можеш, старче, вече.

Пушката нима засече?...

Искаш кожата да смажеш, 
мацка с бяло да намажеш

Искаш, тате, ти любов,
но къде си тръгнал без пищов?

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??