30.09.2015 г., 7:38 ч.

Мерило 

  Поезия » Философска
315 0 2

стихът мерило

е за красотата и

за грозотата

© Стоян Минев Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??