22.06.2010 г., 15:10 ч.

Месалина 

  Поезия » Философска
1542 1 19

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Спестявайте си щастие и кътайте.

Събирайте прашинка по прашинка.

Животът е манаф, оре до скъсване.

Сгоди ли те веднъж - върви, че линкай.

 

Но копелето знае, че е преходно,

затуй се дърви като за последно.

Изпразни ли си злобата, олеква му

в нирваната след пирова победа.

 

Тогава на момента изпързаляй го.

Със синьо напълни си дробовете.

Граби на сто процента осезаемост,

докато на душата и просветне.

 

Накурвен, зареден с букетче радости,

очаквай свойта нова гилотина,

щом имаш вазелин за триста гадости -

прави си кефа, като Месалина.

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??