Последна нощ без теб.
Последна нощ във тъмното.
От утре ще съм пак
онази, вечно светлата,
която бях преди,
която бях отритнала,
но днес я възкресих,
пречистена от спомени.
Бъди щастлив без мен.
Бъди щастлив... и в тъмното.
И аз ще съм щастлива...
Щастлива и без теб.
Ще бъда вечно жива,
ще бъда вечно весела.
А ти...
Е, ти си спомен
от мрачното ми минало.
И само нещо още
остана неизказано –
че сълзите ми нощем
са още незасъхнали,
но скоро ще изсъхнат –
нали вода са... случва се...
Аз пак ще съм щастлива
от утре... Днес съм себе си.
© Няма Значение Всички права запазени