7.01.2017 г., 13:36 ч.

Метаморфоза 

  Поезия » Философска
652 1 1

Един океан - безбрежен блян.                               Бушуващата пяна.                                                 Потънал в миг пресъхнал вик                           ... и бездната остана.                                           Един вулкан - изригнал плам.                             Изгарящата лава.                                                   Загаснал в мрак, застинал в прах.                    ... искрица даже няма.                                           Една любов - неспирен зов.                               Безкрайната вселена.                                          Неясен щрих, нестроен стих.                               ... И една сълза солена. 

     

© Никола Димитраков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??