4.08.2009 г., 10:33 ч.

Метаморфози 

  Поезия » Друга
720 0 2

имам секс в главата
имаш пръст в устата

гледам
галя
пипам
там където мога
да достигна със
предела на очите

мокро
хващам
хапя
свалям
стремето
юздите

търсиш начин
да превърнеш
себе си в
прекрасна какавида
ще обърна
къщата с езика
си във
ушната ти мида

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??