3.09.2017 г., 6:05 ч.  

Метеж 

  Поезия » Философска, Гражданска
530 1 0

Да си революционер означава 
да не мислиш на същото равнище, 
на което битуваш.
Да си революционер означава

на промяната да чиракуваш.
Желание у всеки за добро 

да се бунтува да изваждаш,

мозъчен тръст в човека да пораждаш.
Вдигни метеж, всичко за бъдещето да дадеш,

дори и да върви по кръв, а не по вода,

избери живот в просперитет,

а не страх и нищета.

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??