11.12.2016 г., 22:06 ч.

Ми 

  Поезия » Любовна, Гражданска
726 1 2

 

***

 

Алармата в седем.

Душът – неохотен, леден.

Обликът в стъклото – бледен.

Вече е седем и седем.

 

Кафето – горчиво и горещо,

облива ме тежко

с порив – див,

                  яростен,

                         нечовешки.

Стана и десет,

а в мен студено – зима,

на сърцето сякаш модата му мина.

 

Да знаеш, не ме топли отдавна.

Избеля дори оная твойта –

                                обич ретроградна.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??