21.01.2009 г., 13:41 ч.

Ми казаха 

  Поезия » Хумористична
826 0 9

Ми казаха, че пушеньту убива.

А пиеньту от черния ми дроб

си вземало мезе. И че не бива

да се заглеждам по жените, щот...

 

Ми то какво остана? Да са бръсна.

На стригане не ходя, щот плешив.

Да гледам телевизора до късно

и сутрин да са щипя, дъл съм жив.

 

Ми то това си жива умирачка!

Дори по-лошо, щото си при хора.

И трябва да се ходи, да се бачка.

За другите неща да не говоря.

 

Ми гледам вас - и вие като мен, ки!

Затуйка си не давам много зор.

Че всичките сме от един дол дренки.

Дет само някои ходят на фризьор.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??