26.12.2020 г., 9:24 ч.

Ми, с теб съм си 

  Поезия » Еротична, Хумористична
887 0 8

 

По дупето си чувстваш топлина,
това е моят дъх, нали разбираш... 
Невидим съм, до тебе съм, вървя,
и дрехите ти даже не ме спират... 

 

Играя си - целувам всяко кътче,
което срещна в своята разходка. 
От, сещай се, до всяко малко пръстче,
и се нагаждам с твоята походка. 

 

Доволен съм! Така ми е добре,
че без опашка, пак въртя такава... 
Но дупето отново ме зове -
Целувам го... какво ли друго ми остава...

 

23.12.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??