3.12.2004 г., 21:15 ч.

Миг единствен 

  Поезия
1174 0 2

Губиш се
изчезваш в мъглата
Будя се
Прегърнал самотата


Молих се
Отново да те имам
Борех се
За всеки миг любима


Зхаех че
Не мога да те имам
Правех се
Че нищо не разбирам


Жадувах
Ти да си до мен
Сънувах
Тебе всяка нощ и ден


Как копнеех
Само тебе да обичам
Но не смеех
Тези думи да изричам


Не желаех
Ти да си далеч от мене
Но незнаех
че сме вече разделени


Искам двама
В миг единствен да се слеем
Искам само
Миг единствен да си с мене


03.12.04

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина ми харесва произведението ти.Много истинско е написано.Явно всичко е "миг единствен"..Браво!От мен 6!
  • Много ми харесва стилът ти.6 Кратко и ясно и едновременно с това си личи колко дълбоко от сърцето идва то.
Предложения
: ??:??